(advertentie)

Sunweb vakanties

Sunweb

Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vakanties naar de zon en wintersport. Deze reisaanbieder kan werken tegen zeer scherpe prijzen omdat de vakanties alleen via het internet zijn te boeken. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe hotels: bij Sunweb vind je het allemaal. De focus ligt rond de Middellandse Zee, maar Sunweb biedt ook reizen aan naar Egypte, Gambia en en andere landen.

Doelgroep

Sunweb is sinds het jaar 2000 actief als reisorganisatie en het biedt vakanties aan met bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. De focus ligt op doelgroepen met de volgende soorten vakanties: zonvakanties en autovakanties. Veel bestemmingen van Sunweb liggen rond de Middelandse Zee, zoals Griekenland (Zakynthos, Kreta), Spanje (Lanzarote, Ibiza) en Portugal (Madeira).

Een zonvakantie boeken?

Wintersport

Liefhebber van de wintersport? Sunweb is ook gespecialiseerd in wintersportvakanties. Er zijn ongekend veel bestemmingen waar Sunweb je iets te bieden heeft. Frankrijk is een bekende winterbestemming, bijvoorbeeld het skibied van Val Thorens. Het populairst onder de wintersporters is Oostenrijk, met het prachtige Gerlos als favoriet. Sunweb biedt je hierbij kant-en-klare vakanties aan, inclusief een skipas.

Een wintersportvakantie boeken?

Last-Minute

Sunweb biedt haar vakanties alleen via het internet aan, waardoor deze goedkoop te boeken zijn! Daarnaast heeft Sunweb ook tal van last-minute aanbiedingen. Hierbij is het mogelijk om wintersportvakantie te boeken, maar ook zonnige vakanties, bijvoorbeeld in Egypte of op de Canarische eilanden!

Check hier alle last-minutes van Sunweb