(advertentie)

SUNtip.nl

suntip-logo

Online boeken onpersoonlijk? Vergeet het maar! Sinds 2008 is SUNtip hét online reisbureau waar de fysieke reisbureaubeleving zelfs op de website voelbaar is. SUNtip zet jou in het zonnetje!

Persoonlijk contact

SUNtip.nl onderscheidt zich van andere reisorganisaties door voornamelijk klantcontact, SUNtip is namelijk 24 uur per dag voor jou bereikbaar. Lig je ’s nachts te piekeren over je geboekte reis? Eén druk op de knop is genoeg om contact op te nemen met deze reisorganisatie.

Prachtige bestemmingen

Op de website van SUNtip kun je verschillende vliegvakanties boeken. De nadruk van het assortiment ligt op zonvakanties, maar ook vind je verschillende stedentrips en overige vakanties naar uiteenlopende bestemmingen onder de zon, zoals de Canarische Eilanden, Griekenland of Malta, maar ook bruisende stedentrips naar bijvoorbeeld Rome of Lissabon en verre reizen naar Bali, de Malediven of Kaapverdië. De website heeft met meer dan 6500 accommodaties voor ieder wat wils, voor de beste prijs.

SUNtip biedt reizen aan van andere reisorganisaties, maar beschikt ook over haar eigen reizen met haar moederbedrijf Pelikaan Reizen. Dit zorgt ervoor dat SUNtip tegen scherpe prijzen haar reizen kan aanbieden.

Check het aanbod van SUNtip.nl!