(advertentie)

Suncamp – Kindvriendelijke campings

Suncamp Holidays

Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in camping- en kampeerreizen met ruim 40 jaar ervaring op mooie kindvriendelijke familiecampings aan zee, aan een meer of met een mooi zwembad. Bij Suncamp reserveert u een kampeerplaats voor eigen tent of caravan, of in één van de Suncamp accommodaties; compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken via de website. Suncamp biedt meer dan 430 campings aan in 15 landen in Europa.

Zekerheden

Als je voor een campingvakantie kiest met Suncamp Holidays weet je je in ieder geval verzekert van twee zekerheden: een camping met een meer of zwembad en een camping die van alle gemakken voorzien zijn. Via de website van Suncamp kun je gemakkelijk zoeken op bepaalde faciliteiten voor de perfecte camping: zo kun je categoriseren op een camping waar je hond welkom is, of je over privé sanitair wilt beschikken en nog veel meer eisen. Er is oneindig veel keuze in campings die je kunt boeken. De populairste daarvan zijn toch wel camping Bella Italia en camping Altomincio, beide liggend aan het Gardameer. Frankrijk, Spanje en Oostenrijk zijn daarna veel bezochte landen van reizigers die bij Suncamp Holidays boeken.

Een heerlijke vakantie op de camping?

Cliniclowns

Leuk om te weten is dat deze reisorganisatie al sinds 2012 ervoor zorgt dat 5% procent van je reserveringskosten rechtstreeks naar de Cliniclowns gaan. Zo draag je met jouw geboekte vakantie een steentje bij aan dit mooie initiatief. Daarnaast stelt Suncamp Holidays ook regelmatig vakantiecheques beschikbaar ten bate van de Cliniclowns. Met een boeking bij Suncamp Holidays pakt niet alleen je campingvakantie goed uit, maar tover je ook een lach op de gezichten van kinderen die dat kunnen gebruiken!

Bekijk hieronder het videofragment van Suncamp Holidays, om een goed beeld te krijgen van jouw campingvakantie!

 

zonvakantie