(advertentie)

Suncamp – Kindvriendelijke campings

Suncamp Holidays

Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in camping- en kampeerreizen met ruim 50 jaar ervaring op mooie kindvriendelijke familiecampings aan zee, aan een meer of met een mooi zwembad. Bij Suncamp reserveert u een kampeerplaats voor eigen tent of caravan, of in één van de Suncamp accommodaties; compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken via de website. Suncamp biedt meer dan 300 campings aan in 13 landen in Europa.

Zekerheden

Als je voor een campingvakantie kiest met Suncamp Holidays weet je je in ieder geval verzekert van twee zekerheden: een camping met een meer of zwembad en een camping die van alle gemakken voorzien zijn. Via de website van Suncamp kun je gemakkelijk zoeken op bepaalde faciliteiten voor de perfecte camping: zo kun je categoriseren op een camping waar je hond welkom is, of je over privé sanitair wilt beschikken en nog veel meer eisen. Er is oneindig veel keuze in campings die je kunt boeken. De populairste daarvan zijn toch wel camping Bella Italia en camping Altomincio, beide liggend aan het Gardameer. Frankrijk, Spanje en Oostenrijk zijn daarna veel bezochte landen van reizigers die bij Suncamp Holidays boeken.

Een heerlijke vakantie op de camping?

Ronald McDonald Kinderfonds

Met je kinderen samen zijn en samen leuk dingen doen is een van de fijnste dingen aan een vakantie. Maar in moeilijke tijden is samen zijn nóg belangrijker. Want wat doe je als je kind in een ziekenhuis ligt ver van jouw woonplaats? Juist op een moment dat je er voor je kindje wil zijn is het voor niemand fijn als je uren onderweg bent ze te ondersteunen. Daarom steunt Suncamp het Ronald McDonald Kinderfonds. Zij zorgen er al meer dan 35 jaar voor dat ouders en broertjes en zusjes van kinderen die in het ziekenhuis liggen op loopafstand van het ziekenhuis kunnen verblijven. Zo kunnen ze dag en nacht snel bij hun zieke kindje zijn als die ondersteuning nodig heeft

Bekijk hieronder het videofragment van Suncamp Holidays, om een goed beeld te krijgen van jouw campingvakantie!