(advertentie)

Summit Travel Wintersport

Summit Travel Logo

Summit Travel is misschien wel de beste internet aanbieder van wintersportreizen. Ruim aanbod van wintersportvakanties naar de mooiste bestemmingen, altijd inclusief skipas. Snelle en zeer overzichtelijke website.

Wintersport specialist

De mensen achter Summit Travel hebben echt een passie reizen en dan met name voor de wintersport. Sinds 2003 organiseert deze reisorganisatie voor vele groepen, families en collega’s de wintersportvakantie. Summit Travel is inmiddels specialist in het organiseren van korte skivakanties(mini ski) voor grote en kleine groepen naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Andorra. Vooral Oostenrijk is populair, met name de skigebieden van Ischgl, Flachau en Gerlos. Daarnaast weten ook steeds meer mensen Summit Travel te vinden voor het boeken van een weektrip naar de Alpen

Boek je wintersportvakantie vandaag nog!

Compleet overzicht

Het handige aan Summit Travel is dat ze veel informatie op de site aanbieden. Als je een wintersportvakantie wilt boeken dan wil je natuurlijk ook weten hoe het financiële plaatje in elkaar steekt. De prijzen van lessen en het huren van materialen staat vaak keurig vermeld en kun je vaak ook nog eens via de reisorganisatie zelf boeken. Zo hoef je nooit te vrezen voor een financiële tegenvaller!