(advertentie)

Style in Travel

style in travel

Style in Travel biedt een ruim aanbod aan bestemmingen, variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt je individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vind je het allemaal. Ontdek alle bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive!

Autovakantie en fly-drive

Style in Travel is specialist op het gebied van fly-drives naar Spanje, Portugal, Italie, Albanie en Jordanie. Maar ook voor autorondreizen naar Frankrijk, Duitsland en Denemarken ben je bij Style in Travel aan het juiste adres. De organisatie kent de bestemmingen als geen ander en toont je de hoogtepunten van het land, maar laat je ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden. Style in Travel bezoekt de bestemmingen en accommodaties met regelmaat en kent de eigenaar of hotelmanager.

Duurzaam op vakantie

Reizen is beleven, het maken van mooie herinneringen. Reizen kan echter ook een negatieve impact hebben op het klimaat en de lokale bevolking. Style in Travel neemt de verantwoordelijkheid op ons om de negatieve gevolgen van het reizen zoveel mogelijk te beperken. Daarom compenseert de organisatie, voor zo ver dat kan, de CO2-uitstoot van je reis. Kijk op www.styleintravel.nl/duurzaamheid voor meer info.