(advertentie)

Stip reizen

Stip Reizen

Eén van de snelst groeiende en financieel gezonde reisorganisaties van Nederland. Stip Reizen is gespecialiseerd in goedkope vakanties naar meer dan 40 landen: autovakanties, zonvakanties, cruises, rondreizen, fly-drives, busreizen, wintersportvakanties en stedentrips.

Stip Reizen

In 2008 werd Stip Reizen opgericht. In 2018 bestaat Stip Reizen dus 10 jaar ! In het jaar 2017 vervoerde Stip ca. 75.000 gasten naar meer dan 40 verschillende landen. In de afgelopen jaren is deze reisorganisatie dus uitgegroeid tot een gerenommeerde reisorganisatie die bekend staat om het vaak verrassende en gunstig geprijsde aanbod, de meer dan uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de goede en persoonlijke service. In 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 ontving Stip Reizen de belangrijkste onderscheiding voor de Nederlandse markt van Costa Cruises: de ‘over the top award’.

Cruises

De reisorganisatie staat voornamelijk bekend om haar goed georganiseerd cruises, je kunt dus allerlei verschillende cruises boeken bij Stip: zeecruises, riviercruises, maar je kunt ook uit verschillende schepen kiezen. Voor een goed en overzichtelijk beeld van je mogelijke keuze, neem een kijkje op de website.

Bekijk de website voor het aanbod van Stip!

Overige vakanties

Stip bestaat niet alleen maar uit cruisevakanties. Zoals het een echte reisorganisatie betaamd hebben zij allerlei soorten vakanties. Er is zelfs de mogelijkheid om een vakantie te combineren met een Formule 1 race. Ook voor zonvakanties, stedentrips en rondreizen ben je bij Stip helemaal op het juiste adres. Bali, Sri Lanka zijn hierbij populaire bestemmingen.