(advertentie)

SRC Reizen

SRC reizen

Méér zien met SRC-reizen! Ontdek méér van de wereld en bezoek niet alleen de highlights, maar ook de onbekende parels met SRC Reizen! Door de enthousiaste verhalen van ervaren reisleiders en gidsen komt de cultuur van uw vakantieland écht tot leven. De mooiste reisroutes, héél veel is bij de reissom inclusief, de beste reisleiders en gidsen, goede prijs-kwaliteitsverhouding, vele tevreden reizigers en al ruim 34 jaar betrouwbaar.

Het leuke aan SRC reizen is dat je echt een reis kunt boeken naar jouw smaak. Wil je een cultuurvakantie? Dan kies je een cultuur vakantie! Wil je een wandelvakantie? Kies je een wandelvakantie. Zo stelt SRC voor iedereen de perfecte vakantie samen. Je vakantie wordt begeleid door de beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van je vakantieland écht tot leven! Op de website kun je nader kennis maken met deze reisleiders en kun je alvast genieten van de voorpret.

Boek nu jouw perfecte vakantie!

In 2018 zijn er weer genoeg reisbestemmingen te boeken bij SRC reizen. Vooral Europese landen zijn erg in trek, bijvoorbeeld Italië (Sicilië), Spanje (Andalusië) en niet-Europese bestemmingen als Zuid-Afrika of Marokko

TIP: In 2018 bestaat SRC reizen alweer 35 jaar. Daarom trakteren zij iedereen die een reis boekt tussen 15 december 2017 en 31 januari 2018 met vertrek tussen 1 april 2018 en 31 oktober 2018 op een spetterende feestkorting. Je ontvangt op elke boeking € 35,- korting per persoon*. Een feestelijke begin van het nieuwe reisjaar!