(advertentie)

SNP Natuurreizen (ANWB)

SNP-ANWB

SNP is de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van deze reisaanbieder. Genieten van natuur en cultuur met respect voor de lokale bevolking. SNP biedt zowel groepsreizen als individuele arrangementen, van safari’s en expedities tot fiets- en wandelvakanties.

Duurzaam reizen

SNP reizen is ruim twintig jaar geleden – in 1984 – opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Van toen af aan zijn er steeds meer mensen met deze reisorganisatie op zoek gegaan naar de mooiste plekken van deze wereld. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste specialisten op het gebied van actieve en/of avontuurlijke reizen. SNP is, zoals de naam al doet vermoeden, gericht op duurzaam reizen. Wil je graag reizen en bewust met het milieu omgaan? Dan is SNP dé organisatie die je daarin alleen maar zal aanmoedigen!

Duurzaam reizen met SNP?

Actieve vakanties

SNP staat, naast haar duurzaamheid, ook bekend als een reisorganisatie waarbij je niet stilzit. Een wandelvakantie in Schotland of fietsvakantie in Griekenland? Het is allemaal mogelijk. Voor de wintersportliefhebber is er zelfs een langlaufvakantie: Noorwegen en Oostenrijk zijn populaire landen om te langlaufen. ‘Reizen: het zit in onze natuur’ is niet voor niets de slogan van SNP.

Boek hier je actieve vakantie!

zonvakantie