(advertentie)

Simi Reizen

Simi staat voor actieve en avontuurlijk vakanties in Europa voor jongeren van 16-17 jaar, 18-22 jaar en 23-35 jaar. Als je een vakantie boekt bij Simi, zijn alle kosten inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf. Ook biedt Simi wintersportvakanties voor jongeren aan.

Simi Reizen

Simi Reizen organiseert uitsluitend actieve jongerenvakanties. Alle reizen en activiteiten bevatten unieke dingen die je niet snel ergens anders zult doen, zoals een overnachting in een echte grot en de Simi Survival Challenge. De reizen zijn volledig verzorgd en er is altijd een door de leiding georganiseerd programma dat gevolgd kan worden (maar dat is niet verplicht). Je verblijft op degelijke, prettige locaties op de mooiste plekjes in Europa. Simi Reizen biedt uitdaging, gezelligheid en avontuur. Na je boeking kun je online kennismaken met reisgenoten en reisleiding via de website. Er zijn reizen te boeken in verschillende leeftijdscategorieën en per categorie verschilt het aanbod van reisbestemmingen. De volgende leeftijdscategorieën zijn te vinden op de website: 16-17 jaar, 18-22 jaar en 23-35 jaar.

16-17 jaar

De jongerenreizen in leeftijd van 16-17 jaar zijn vaak actieve vakanties. Frankrijk, Kroatië en Slovenië zijn daarbij de bestemmingen die beschikbaar zijn. Bekijk onderstaande video en ontdek hoe een actieve vakantie bij Simi Reizen eruit kan zien!

18-22 jaar

De jongerenvakanties in deze categorie zijn ook vaak actieve vakanties, maar dan wat verder van huis. De Verenigde Staten, Canada, maar ook Europese bestemmingen als Kroatië, Noorwegen en Ierland zijn mogelijk.

23-35 jaar

De vakanties voor deze leeftijdsgroep zijn ook vaak actief, maar de deelnemers zijn ook single. Een ideale manier om op een ontspannen manier andere mensen te leren kennen en samen avonturen te ondernemen. Vooraf kun je al met elkaar kennismaken, zodat je niet helemaal in het diepe hoeft te springen.

Bekijk de website voor alle mogelijkheden!