(advertentie)

Shoestring

shoestring-logo

Shoestring organiseert al ruim 15 jaar bijzondere groepsrondreizen. Tijdens een vakantie met Shoestring is er veel aandacht voor natuur, cultuur en de lokale bevolking. Voor een bijzondere rondreis, groepsreis of individuele reis ben je bij Shoestring op de juiste plek!

Duurzaam reizen

Het is  leuk om te weten dat Shoestring bewust in actie komt tegen de milieuvervuiling, want het compenseert haar uitstoot van CO2 door mee te bouwen aan een bosproject in het Maleisische Borneo. Daarnaast kun je op de website nog veel meer lezen over hoe Shoestring aan de slag gaat met duurzaamheid.

Check de website van Shoestring!

Populaire bestemmingen

Shoestring biedt bestemming aan in alle verschillende continenten van deze wereld, maar in Azië zijn de meeste mogelijkheden. Nepal, India of Vietnam zijn daarbij populaire bestemming. In andere continenten springen Peru, Zuid-Afrika en Marokko eruit.

Soorten reizen

Shoestring biedt over het algemeen drie soorten reizen aan: groepsreizen, individuele rondreizen en singlereizen. Shoestring werkt met lokale gidsen die vaak Engelstalig zijn. Shoestring kiest hier bewust voor, want de lokale bevolking heeft vaak net dat stukje extra kennis die een normale Nederlandse gids zou kunnen missen. De singlereizen zijn hetzelfde ingericht als de groepsreizen, alleen kunnen stelletjes hieraan niet deelnemen. Over de individuele rondreizen is het nog goed om te benadrukken dat je echt zelf je reis kunt inrichten in overleg met Shoestring. Zij kunnen je voorzien van het juiste advies en reisbegeleiding.

Overtuigd? Klik hier voor de website!