(advertentie)

Selectcamp

Selectcamp

Selectcamp.nl is al 18 jaar specialist in het verzorgen van luxe kampeervakanties op Europese topcampings met de meest uitgebreide faciliteiten en persoonlijke service. De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken uw vakantie tot een ware belevenis.

Luxe campingvakantie

Selectcamp is sinds 1992 een reisorganisatie gericht op luxe campingvakanties. De accommodaties vind je op campings die – zonder uitzondering – behoren tot de topcampings van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland. Alle campings zijn voorzien van een prachtige ligging, hebben uitstekende voorzieningen en uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Zodoende is je vakantie met Selectcamp een ware belevenis. Selectcamp zet daarnaast in op haar persoonlijke service, zodat het je aan niets zal ontbreken.

Glamping

Een ander woord voor een luxe campingvakantie is ook wel ‘glamping’. Een samenvoeging van ‘glamorous camping’. Ben je gek op de vrijheid van het kamperen, maar is een primitieve vakantie niks voor jou? Dan is een glamping accommodatie de ideale oplossing! Vakantie vieren op een glamping accommodatie heeft het beste van twee werelden. Je geniet van optimaal van het buitenleven met de nodige comfort en als je wil met een vleugje luxe!

Boek nu je vakantie met Selectcamp?

 

 

 

zonvakantie