(advertentie)

Sawadee

Sawadee

Avontuurlijke groepsreizen met kleine groepen naar Afrika, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Azië en Nieuw-Zeeland. Sawadee reizen heeft een bijzonder reisaanbod, ook voor families met kinderen en liefhebbers van wandelen en fietsen in verre bestemmingen.

Ruim aanbod

Sawadee heeft een groot aanbod aan reizen: meer dan 250! Deze reizen kun je in allerlei soorten en maten boeken. Of je nu op zoek bent naar een lange of korte reis, een actieve reis, een familiereis, een reis langs de hoogtepunten van een land of juist liever de minder bekende plekken wilt bezoeken, bij Sawadee ben je aan het juiste adres.

Bekijk hier het aanbod van Sawadee

Groepsreizen en veel vrijheid

Alle reizen met Sawadee vinden plaats als groepsreizen. Op dagen dat er niet gereisd hoeft te worden ben je vrij om te doen en laten wat jij wil. Dit zorgt ervoor dat de voordelen van een georganiseerde reis gecombineerd kunnen worden met een stukje individuele vrijheid. Dat maakt het reizen met Sawadee aantrekkelijk voor veel mensen. Op de dagen dat je vrij bent staan de reisbegeleiders klaar met tips over interessante plaatsen, excursies en leuke restaurantjes.

Duurzaamheid

Als je ervoor kiest om met Sawadee te reizen weet je zeker dat je ook je bijdragen kunt gaan leveren aan het milieu. Sawadee probeert namelijk in elke groepsreis een project te plannen waarbij je gaat bijdragen aan natuurbescherming of dat de opbrengsten van het project rechtstreeks naar de lokale bevolking gaat.

Overtuigd van Sawadee?