(advertentie)

Roompot Vakanties

Roompot - Logo

Roompot Vakanties staat al jarenlang bekend als één van de meeste bekende en betrouwbare vakantieaanbieders van Nederland. Roompot is dan ook uitgegroeid tot één van de leiders op het gebied van vakantieparken, bungalowparken en campings. Als je op zoek bent naar een verblijf in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk ben je bij Roompot aan het juiste adres.

Algemeen

Het aanbod van Roompot Vakanties is enorm groot. Je kunt kiezen uit meer dan 200  bungalowparken en 23 campings, waar je verschillende onderkomens kunt boeken, bijvoorbeeld luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familievilla’s, landhuizen en appartementen. Daarnaast staan de parken ook bekend om haar goede faciliteiten, waaronder vaak een zwembad, bowlingbaan, diverse sportfaciliteiten en haar restaurant. Als je kiest voor Roompot ben je al snel van alle gemakken voorzien.

Roompot Reizen

Onder het label Roompot Reizen biedt Roompot ook verschillende mogelijkheden om naar verder gelegen bestemmingen af te reizen. Je kunt hierbij denken aan Italië, Spanje of Frankrijk. Check de website om de verschillende mogelijkheden te checken.

Bekijk de website voor alle mogelijkheden!

Koos Konijn Foundation

Mascotte Koos Konijn is inmiddels niet meer weg te denken uit het Roompot-concept. Sinds 2016 is de Koos Konijn Foundation in het leven geroepen, waarmee het zich inzet voor het zorgeloos plezier en geluk voor kinderen.  Koos Konijn gaat geregeld in het jaar erop uit om basisscholen of gezinnen te verrassen, maar ook andere initiatieven waar kinderen bij betrokken zijn. Check het filmpje onderaan dit artikel om een beter beeld te krijgen van de foundation.