(advertentie)

Riksja Travel

riksja-travel-logo

Riksja is een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Ieder land heeft een eigen website met specialisten die dol zijn op deze bestemming en uit eigen ervaring kunnen vertellen. Een reisaanbieder voor reizigers die nieuwe landen en culturen willen ontdekken.

Bouwstenen

Zelf je reis samenstellen zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken. Dat is wat Riksja aanbiedt.  Op de veertig landenwebsites vind je zogeheten bouwstenen. Een bouwsteen is een pakketje van een paar nachten in een kleinschalig hotel, met excursie en vervoer. Jij kiest de bouwstenen die je het leukste vindt, de medewerkers van Riksja plakken deze handig aan elkaar. De medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van je reis, luisteren naar jouw voorkeuren en dienen je van advies. Door een mailtje of aanvraagformulier via de website in te vullen kun je jouw voorkeuren aangeven en gaat de organisatie aan de slag met een reisvoorstel.

Bestemmingen

Onze reisfanaten zijn al vaak in ‘hun’ land geweest en helpen je met de route en planning, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Alle reizen stellen zij samen met hart voor de wereld. Zo compenseert Riksja Travel 100% van de CO2-uitstoot van jouw reis, zonder dat jij daar extra voor betaalt. Ook steunen zij projecten wereldwijd om zo de wereld een stukje positiever te maken. De bestemmingen liggen verspreid over de hele wereld, er ontgaat Riksja geen continent. Kijk snel op de website voor alle mogelijke bestemmingen.

Check hier alle mogelijk reisbestemmingen!