(advertentie)

Riksja Family

riksja-family-logo

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel en is als reisaanbieder gespecialiseerd in vakanties voor gezinnen met kinderen. Met voldoende vrijheid, afwisseling en juist díe activiteiten waarmee je het land echt beleeft. Zo reizend genieten niet alleen de kinderen maar ook de ouders zelf volop.

Eigen ervaringen

De reizen van Riskja Family zijn het resultaat van eigen reiservaringen en wat ouders het allerbelangrijkst vinden op reis. Niet te lange afstanden, aangepaste snelheid van reizen, leuke afwisseling in activiteiten en zoveel mogelijk slaapplekken met zwemmogelijkheden. Als je hiermee rekening houdt is (ver) reizen met je kinderen vooral heel leuk.

Bouwstenen

Van de combinatie van hotels, excursies en vervoer zijn bouwstenen gemaakt. Jij kiest de bouwstenen die je het leukste vindt  en het beste bij jouw vakantie passen. De medewerkers plakken deze handig deze bouwstenen vervolgens aan elkaar. Zo stel je zelf je reis samen, zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken. De organisatie luistert graag naar je om je gericht te helpen hierbij. Omdat de reizen altijd eerst zelf uitgeprobeerd worden, krijg je advies uit eigen hand.

Bestemmingen

De bestemmingen liggen verspreid over de hele wereld. Zo kun je terecht komen in Afrika (bijv. Tanzania), Azië (bijv. Sri Lanka), maar ook in Noord-Amerika en Latijns-Amerika is er genoeg keus. Neem een kijkje op de website om alle mogelijk reisbestemmingen te leren kennen.

Heerlijk reizen met de familie?

https://youtu.be/jsJwusalb_Y