(advertentie)

RCN Vakantieparken

rcn

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Dankzij die verscheidenheid kunnen wij jou als gast altijd een vakantie bieden die bij je past.

Meer dan een vakantie

Een verblijf bij RCN vakantieparken is méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kamperen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties, in Nederland en in Frankrijk. Maar wat niet iedereen weet, is dat zij behalve het leveren van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doen met de winst die ze realiseren.

Steun goede doelen

Wanneer je bij hen vakantie viert, zorg je niet alleen voor je eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Haar christelijke oorsprong vertaalt zij  in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van vakantieparken. Delen van vakantieplezier. Delen van gastvrijheid. En dus ook het delen van de winst. Daarmee draagt iedereen een steentje bij aan een betere maatschappij waar iedereen kan genieten van rust, ruimte en natuur.

Boek je vakantie bij RCN Vakantieparken!

https://youtu.be/YXfjzWA3BWQ