(advertentie)

Pharos Reizen – autovakanties van ANWB

Logo-Pharos-Reizen-van-ANWB

Pharos Reizen organiseert autovakanties binnen Europa. Wil je er lekker op uit met de auto? Een rondreis maken, op wintersport of een stedentrip ervaren? Bij Pharos Reizen kan het met je eigen auto.

Pharos Reizen is voor het derde jaar op rij de trotse winnaar van de Reisgraag Award! Na in 2016 en 2017 door Reisgraag uitgeroepen te zijn tot ‘Beste Reisorganisatie’ op het gebied van autovakanties, is Pharos Reizen in 2018 door de organisatie wederom bekroond tot ‘Beste Reisorganisatie 2018’ in de categorie Autovakanties.

Pharos Reizen is vernoemd naar de alleroudste vuurtoren ter wereld. Zoals zij op hun website schrijven schijnen ze je graag bij in je zoektocht naar een mooie vakantie. Pharos biedt allerlei verschillende vakanties aan, met als specialisatie auto rondreizen in heel Europa. Voor ANWB-leden is deze organisatie nog interessanter, want als lid profiteer je van extra veel voordeel. Wie denkt dat deze vakanties alleen maar uit autoritten bestaat vergist zich, want tijdens een rondreis maak je geregeld een treinreis of een boottocht. Zo kom je op allerlei verschillende manieren de mooiste bezienswaardigheden tegen.

Check hier alle mogelijkheden van Pharos Reizen

 

 

zonvakantie