(advertentie)

NRV Holiday

NRV Holiday

NRV Holiday is een touroperator gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar verre bestemmingen. NRV biedt een zeer uitgebreid aanbod van diverse reissoorten met een ‘local touch’ naar bestemmingen in Azië, Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika.

Reis op maat

NRV neemt je mee op een verre rondreis. NRV staat erom bekend dat haar reisspecialisten geregeld de bestemmingen en accommodaties bezoeken, zodat zij u gegarandeerd een topvakantie kunnen bezorgen. Je kunt mee met één van de georganiseerde groepsreizen, maar je kunt ook individueel een rondreis maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen reis samen te stellen en NRV is bereid om daarin mee te denken, zodat je deze samen met hen tot in de detail uit kunt werken. Of je nu door één of meerdere landen wilt reizen, één week of drie weken wilt reizen, het kan allemaal bij NRV! Wie weet maak jij binnenkort ook een rondreis door bijv. Vietnam, Costa Rica, Thailand of Namibië!

Boek nu je rondreis bij NRV!

Nederlandssprekende reisleider

De groepsrondreizen worden altijd begeleid door Nederlandssprekende reisleiders, van wie de meesten in het land van bestemming wonen. Ze hebben dan ook een schat aan kennis over het land en kunnen je van alles vertellen over de bezienswaardigheden, geschiedenis, cultuur en het dagelijkse leven op de bestemming.

 

zonvakantie