(advertentie)

Neckermann Reizen

Neckermann Reizen Logo

Reisorganisatie Neckermann is onderdeel van de internationale Thomas Cook groep en marktleider op het gebied van vliegvakanties. Ruim aanbod van populaire zonbestemmingen, verre reizen en autovakanties in zomer en winter. Neckermann is bekroond als beste aanbieder van last-minute vakanties.

Geschiedenis & Aanbod

Neckermann begon in 1950 ooit als een postorder bedrijf in Duitsland. In 1963 breidde het bedrijf haar activiteiten uit met het verkopen van georganiseerde en betaalbare vliegvakanties. De “reisbrochure” bleek een succes en niet veel later, in november 1970 werd Neckermann Vliegreizen Nederland opgericht als eerste buitenlandse dochteronderneming van het Duitse bedrijf. In Nederland werd dit aan de Kalverstraat gevestigd in Amsterdam. Het aanbod op de website verandert continu doordat Neckermann het hele jaar door inspeelt op de behoeftes en wensen van de klanten, waarbij de focus  op vakanties rondom de Middellandse Zee ligt. Daarnaast is Neckermann de hele dag bereikbaar via allerlei kanalen, om zo hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Zo is Neckermann altijd een veilige keus voor jouw vakantie!

Je vakantie bij Neckermann Reizen boeken?

Last-Minutes

Neckermann staat erom bekend dat haar last-minute vakanties perfect geregeld zijn. In het verleden werd het al eens uitgeroepen tot beste reisaanbieder met betrekking tot last-minutes. Populaire bestemmingen, volgens Neckerman, zijn Lanzarote, Kaapverdië en Egypte. In bijna elk seizoen heeft Neckermann dan ook wel aanbiedingen voor deze bestemmingen!

Check hier het last-minute aanbod van Neckermann!

 

 

zonvakantie