(advertentie)

Mambo Jongerenreizen

mambo-jongerenreizen-logo

Mambo jongerenreizen zijn vakanties voor avontuurlijke, reislustige jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en 35 jaar. Actieve groepsreizen, culturele rondreizen of lekker ontspannen aan het strand tijdens een zonvakantie. Boek nu je vakantie bij Mambo jongerenreizen.

Mambo organiseert al bijna 20 jaar reizen voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar. En dat doen ze dan ook met veel plezier, want zoals te lezen valt op de website zit reizen ‘in het bloed’.

”Wij geloven dat reizen een avontuur moet zijn. Een middel om de wereld te ontdekken. En jezelf. Om nieuwe mensen te leren kennen, zowel locals als reisgenoten. Waarmee je samen reiservaringen deelt en onvergetelijke herinneringen maakt. Zo wordt reizen de tijd van je leven.”

Mambo werkt met zes principes, waardoor jouw reis onvergetelijk moet worden:

  1. Van het padje af
  2. Leeftijdsgenoten
  3. Tussen de locals
  4. Oog voor cultuur en natuur
  5. Open voor het onverwachte
  6. Maak het onvergetelijk

Met deze zes principes weet je dat je reis grotendeels vast staat, maar er altijd mogelijkheden komen om te improviseren. Dit maakt reizen met Mambo erg afwisselend en zo kom je in prachtige, avontuurlijke situaties terecht. Mambo staat er ook om bekend dat je niet afgemat wordt om zo veel mogelijk toeristische attracties te zien. Liever besteed de reisorganisatie aandacht aan het echte reisleven. Op het YouTube-kanaal van Mambo laat het zien hoe deze zes principes tot uiting komen in een echte reis. Check het onderstaande filmpje:

Boek nu jouw reis met Mambo reizen!

zonvakantie