(advertentie)

Lavida Travel

lavida-travel-logo

Lavida Travel is een onafhankelijk reisbureau met altijd de beste prijs. Op zoek naar een verre reis, stedentrip, zonvakantie, last minute vakantie of autovakantie en wil je graag persoonlijk contact? Dan ben je bij Lavida Travel aan het juiste adres!

Klantgericht

Lavida Travel is in 2017 door Zoover verkozen tot het beste reisbureau! Op de website van Lavida blijkt wel waarom het verkozen is tot het beste reisbureau: reizigers beoordelen de organisatie gemiddeld met een 9,2. Lavida begrijpt hoe belangrijk het is dat je als reiziger het helemaal naar je zin hebt tijdens je vakantie. Ze zetten dan ook volledig in op persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid! Als je meer wilt lezen over de ervaringen van de reizigers kun je een kijkje nemen op de website, daar kun je ze allemaal lezen.

Diverse reizen

Met Lavida kun je ontzettend veel kanten op. Er is de mogelijkheid om een zogeheten ‘verre reis’ te boeken, bijvoorbeeld naar Mexico of Bali. Zonvakanties zijn ook erg in trek, bijvoorbeeld een vakantie in Griekenland of Turkije. Daarnaast biedt Lavida ook nog de mogelijkheid om een citytrip of autovakantie te boeken.

Check hier alle mogelijkheden van Lavida!

Last-minute met Lavida Travel

Heb je spontaan zin om op vakantie te gaan? Bekijk dan de last-minute deals van Lavida Travel. Kies uit heerlijke (zon)vakanties naar de mooiste bestemmingen. Ver weg of dichtbij, er is voor ieder wat wils!

Bekijk de last-minute vakanties van Lavida!