(advertentie)

KRAS Reizen

Kras logo

KRAS is sinds 11 januari 2021 TUI. Al 95 jaar één van de grootste en meest succesvolle reisorganisaties van Nederland met meer dan 300.000 passagiers per jaar. Reisorganisatie Kras heeft een breed aanbod van scherp geprijsde reizen; zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen.

Rondreizen

‘De wereld is Kras’ is de bekende slogan van deze reisorganisatie. Kras is één van de oudste reisorganisaties van Nederland: het bestaat al sinds 1922, toen het begon als een lijndienst in Nederland. Kras staat erom bekend dat het gespecialiseerd is in reizen voor senioren, maar sinds de jaren 80 is het voor de reisorganisatie ook belangrijk geworden om haar doelgroep te verbreden. Zodoende is Kras een allround reisaanbieder geworden, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. De rondreizen van Kras zijn altijd sterk in trek geweest. Populaire landen om een rondreis te maken, en welke geboekt worden via Kras, zijn o.a. Italië, Spanje, Amerika, Griekenland, Marroko of Sri Lanka.

Boek hier jouw rondreis!

Last-Minute

Natuurlijk heeft Kras ook veel mogelijkheden om een last-minute vakantie te boeken. Het is maar net waar je nog even heen wilt: Egypte, Gambia, Spanje(Lanzarote) of toch naar Griekenland of Turkije. Of wil je nog snel even een mooie cruise maken? Ook dat kan bij Kras!

Check de last-minutes van Kras!

 

zonvakantie