(advertentie)

Koning Aap – Verre reizen

Koning Aap Logo

Het mooiste aanbod van reizen in Nederland. Honderdvijftig prachtige reizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Groepsreizen en individuele reizen samengesteld door landenspecialisten: ervaren reizigers met een passie voor ’hun’ land.

De naam

Koning Aap, waar komt die naam eigenlijk vandaan? Koning Aap is de hoofdfiguur uit de zestiende-eeuwse Chinese klassieke roman ‘De reis naar het Westen’. Hij is een populaire volksheld in China en speelt een belangrijke rol in de naar hem genoemde Peking Opera. Koning Aap symboliseert inventiviteit, doorzettingsvermogen en optimisme. Het zijn de eigenschappen die voor een reiziger waar ook ter wereld onmisbaar zijn.

Check de verre reizen van Koning Aap!

Themareizen

Koning Aap is een specialist op het gebied van de verre reis. Er zijn verschillende thema’s die je bij hen kunt kiezen, bijv. pioniersreizen. Een avontuurlijke reis, waarbij je alle onbekende plekken van de wereld komt. Zo wandel je door het Andes-gebergte of kampeer je in verschillende Afrikaanse wildparken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een vakantie vol met festivals of een speciale familiereis. Op de website van Koning Aap is ook te lezen hoe de reizigers de vakanties ervaren hebben.