(advertentie)

Italmania

italmania

Italmania helpt je graag op weg met bijzondere (rond)reizen in la bella Italia. Bij Italmania vind je bijzondere locaties, kleinschalige accommodaties en échte Italiaanse beleving. Genieten staat voorop, en dan met name op plekken, ver weg van de massa en tussen de Italianen.

Jouw ideale vakantie

Bij Italmania boek je de reis van je dromen. Je kunt een rondreis boeken of er eentje heel eenvoudig zelf samenstellen. Dan heb je de garanties van een pakketreis, maar dan met vrije keuze.  Op deze manier kun je in alle rust van de prachtige locaties genieten en heb je wellicht nog zin en tijd tijd voor extra ervaringen ter plekke. Zo kun je truffels gaan zoeken en een stadswandeling onder begeleiding maken. Of pizza’s leren bakken in Napels en lokale producten van de streek of accommodatie proeven.

Ontdek Italië

Italmania laat je het echte Italië zien. Je kunt hier een vakantie boeken naar het noorden, midden en zuiden van Italië. Ook zijn er reizen gericht op speciale voorkeuren, zoals het ontdekken van steden, genieten aan de Italiaanse meren of een treinreis door Italië. Kortom, er is voor elk wat wils!

Leuke extra’s

Of je nu een kant en klare rondreis bij Italmania boekt of zelf je reis samenstelt, er zijn vaak allerlei extra’s in de prijs inbegrepen. Dit varieert van een lekkere lokale fles wijn op de kamer, een diner, fietshuur of een wijn- of olieproeverij. Sommige locaties zijn zo bijzonder dat Italmania afgesproken heeft dat, als je dat leuk vindt, je een rondleiding krijgt door de accommodatie of het terrein eromheen.