(advertentie)

Isropa

isropa-logo

Isropa is al 45 jaar de specialist voor bijzondere vakanties naar Cyprus, Israël, Jordanië, Marokko, Oman en de Emiraten. Voor zowel een fly-drive, rondreis of zonvakantie bent u hier aan het juiste adres. En kunt u niet helemaal vinden wat u zoekt? Isropa helpt u graag om uw droomreis op maat samen te stellen!

Cultuur & Strand

Al 45 jaar organiseert Isropa reizen naar prachtige landen en gebieden;  zoals op de website is te lezen zijn zij er ’thuis’ en voelen ze zich thuis. In de loop der jaren werden, stap voor stap, nieuwe landen aan de lijst van bestemmingen toegevoegd die alle gemeen hebben dat ze beschikken over een lange, veelal bewogen geschiedenis waarvan de sporen vandaag de dag nog goed zijn te bewonderen. Vaak zijn de reisbestemmingen aan zee gelegen, zodat je vakantie de combinatie van cultuur en strand heeft.

Isropa heeft allerlei verschillende soorten reizen: onder andere de rondreis, stedentrip, groepsreis of een flydrive. Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de organisatie een reis op maat te maken. Isropa heeft een breed scala aan bestemmingen: Israël, Marokko, Jordanië, Malta,Oman en ga nog maar even door!

Cultuur en ontspanning combineren?

Check hieronder een videofragment van een reis naar Jordanië:

 

zonvakantie