(advertentie)

&Olives Travel – Voorheen Isropa

&olives travel

&Olives Travel is al 50 jaar de specialist voor bijzondere vakanties naar Cyprus, Israël, Jordanië, Marokko, Oman en de Emiraten. Voor zowel een fly-drive, rondreis of zonvakantie ben je hier aan het juiste adres. &Olives Travel is in 2020 ontstaan vanuit Isropa Reizen.

Cultuur & Strand

Al 50 jaar organiseert &Olives Travel, voorheen Isropa, reizen naar prachtige landen en gebieden. In de loop der jaren werden stap voor stap nieuwe landen aan de lijst van bestemmingen toegevoegd die alle gemeen hebben dat ze beschikken over een lange, veelal bewogen geschiedenis waarvan de sporen vandaag de dag nog goed zijn te bewonderen. Vaak zijn de reisbestemmingen aan zee gelegen, zodat je vakantie de combinatie van cultuur en strand heeft.

Soorten reizen

&Olives Travel heeft allerlei verschillende soorten reizen: onder andere de rondreis, stedentrip, groepsreis of een flydrive. Daarnaast is het mogelijk om in overleg met de organisatie een reis op maat te maken. &Olives Travel heeft een breed scala aan bestemmingen: Israël, Marokko, Jordanië, Malta,Oman en ga nog maar even door!

Cultuur en ontspanning combineren?
=