(advertentie)

House of Britain

house of britain

Je wilt op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en weet nog niet precies wat je wilt gaan doen? Of heb je je hele reis al tot in de puntjes uitgestippeld? House of Britain helpt je graag met het verder samenstellen van je reis!

Reizen naar de UK

House of Britain is al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Er zijn prachtige reizen voor je samengesteld waarbij je al het moois van deze landen op je gemak kunt gaan ontdekken. House of Britain helpt jou om de perfecte reis in Groot-Brittanië en/of Ierland samen te stellen. Afhankelijk van jouw budget kun je een reis boeken en/of zelfs een reis op maat laten samenstellen. Fijn is dat het klantcontact daarbij voorop staat. Zo kan er in overleg de perfecte reis samengesteld worden.

Alles voor je vakantie

Daarnaast biedt de website van House of Britain veel handigheidjes voor als je naar het Verenigd Koninkrijk afreist. Je kunt er alvast een kaart bestellen voor de Eurotunnel of tickets bestellen voor een treinreis. Heb je een camper nodig? Je kunt het allemaal regelen via de site van House of Britain.

Verenigd Koninkrijk ontdekken?