(advertentie)

House of Britain

house-of-britain-logo

U wilt op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en u weet nog niet precies wat u wilt gaan doen? Of heeft u uw hele reis al helemaal tot in de puntjes uitgestippeld? Wij helpen u graag met het verder samenstellen van uw reis.

House of Britain is al sinds 2003 dé specialist in reizen naar Engeland, Schotland, Wales, Ierland en de Kanaaleilanden. Er zijn prachtige reizen voor je samengesteld waarbij je al het moois van deze landen op je gemak kunt gaan ontdekken. House of Britain helpt jou om de perfecte reis in Groot-Brittanië en/of Ierland samen te stellen. Afhankelijk van jouw budget kun je een reis boeken en/of zelfs een reis op maat laten samenstellen. Fijn is dat het klantcontact daarbij voorop staat. Zo kan er in overleg de perfecte reis samengesteld worden.

Daarnaast biedt de website van House of Britain veel handigheidjes voor als je naar het Verenigd Koninkrijk afreist. Je kunt er alvast een kaart bestellen voor de Eurotunnel of tickets bestellen voor een treinreis. Heb je een camper nodig? Je kunt het allemaal regelen via de site van House of Britain.

Check de website voor alle mogelijkheden!
zonvakantie