(advertentie)

Het BoerenBed

BoerenBed

Sfeervol logeren bij de Boer in Nederland, Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Lekker buiten leven op de mooiste locaties met niets anders dan het ritme van de dag. Niets hoeft en alles mag. Dat is Het BoerenBed. Compleet ingerichte luxe tenten op werkende boerderijen; een unieke ervaring!

Glamorous camping

Compleet ingerichte luxe tenten op werkende boerderijen; het wordt ook wel ‘glamping’ genoemd. Het is een afkorting van de term ’glamorous camping’. Bij kamperen op de camping denk je vaak aan een tentje, luchtbedden, gasstelletje en gemeenschappelijke douches. Het BoerenBed vindt dat hier wel een mooie twist aan gegeven kan worden! Mocht je een vakantie via hen boeken dan ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Geen stress van een tent opzetten, lekke luchtbedden of met een rol wc-papier onder de arm de halve camping over, maar heerlijk genieten van goede matrassen, een complete keuken en een privé-douche en toilet!

Sfeervol

Zoals in het onderstaande videofragment te zien is bevatten de accomodaties een houtkachel. Een sfeervolle manier om de tent te verwarmen, maar tegelijkertijd ook zeer nuttig, want hierop kun je je eitje koken of theewater verwarmen. Daarnaast is er ook een koffiemolen, zodat je je eigen koffie kunt malen en zetten. In de avond kun je de tent verlichten met wat kaarsen die door de tent heen opgehangen kunnen worden. Zeg nou zelf, sfeervoller wordt het toch niet? Bekijk het onderstaande videofragment voor een goede impressie!

Even genieten bij de boer?

zonvakantie