(advertentie)

Goed Idee Reizen

TUI logo

Goed Idee Reizen is dé christelijke reisorganisatie van Nederland. De organisatie staat borg voor goed geregelde vakanties in eigen sfeer en natuurlijk met aandacht voor de schepping. Goed Idee Reizen is sinds 2021 onderdeel van TUI. Dit zorgt voor zekerheid en continuïteit, terwijl het uitgebreide aanbod Bijbelse reizen blijft bestaan.

Elke reis heeft z’n verhaal

De mooiste reizen worden door Goed Idee Reizen voor je uitgedacht. Het is de combinatie van de bestemming, bezienswaardigheden en excursies in eigen sfeer met aandacht voor de Schepping. De echte emotie en de beleving tijdens de reis, samen met de reisbegeleider en jouw reisgenoten, maken dat elke reis zijn eigen verhaal heeft. Dit reisverhaal leeft voort, ook na terugkomst van een mooie reis.

Bekijk het aanbod Bijbelse reizen

Diversiteit aan reisaanbod

Goed Idee Reizen organiseert verschillende soorten reizen. Er zijn natuurlijk Bijbelreizen naar Israël, onder leiding van een voorganger. Ook worden er Bijbelse reizen naar onder andere Jordanië, Turkije, Griekenland en Malta aangeboden. Daarnaast kun je bij Goed Idee Reizen kiezen uit allerlei soorten vakanties, zoals busreizen, vliegreizen en cruises.

Bekijk het reisaanbod