(advertentie)

Goed idee reizen

goed-idee-reizen

Goed idee reizen is een christelijke reisorganisatie en biedt veel reizen voor 50+ers. Bijbelse reizen, groepsreizen, vaarreizen en nog veel meer. Allerlei vakanties met een verhaal.

Christelijke identiteit

Goed Idee Reizen is één van de snelste groeiende christelijke reisorganisaties van Nederland en richt zich speciaal op de doelgroep 50+. De reisorganisatie is van mening dat er te weinig aandacht is voor deze doelgroep en heeft de motivatie om deze groep zo goed mogelijk te kunnen bedienen.  Het is niet voor niets dat Goed Idee Reizen uitkomt voor haar christelijke identiteit. Het is het hart van de reisorganisatie en creëert een herkenbare sfeer tijdens de reizen. De reiziger merkt dat al snel aan de gesprekken, aan het taalgebruik, maar ook aan de keuze van het reisprogramma. De zondag is bij uitstek een rustdag en altijd reisvrij.

Reizen met een christelijke organisatie?

Diversiteit aan reisaanbod

Goed Idee Reizen heeft verschillende soorten reizen. Met een christelijke achtergrond kan het niet anders dat er bijvoorbeeld Bijbelreizen zijn, bijvoorbeeld naar Israël, onder leiding van een voorganger. Griekenland staat ook op het lijstje, bijvoorbeeld met het bezoek van verschillende steden waar Paulus langs reisde. Maar het is ook mogelijk om een busreis te maken, bijvoorbeeld naar Zwitserland of Oostenrijk. Ook is er de mogelijkheid om een groepsreis op maat te laten maken, zodat je een speciale reis kunt maken met je familie of gemeente.

Een rondreis maken in Israël?
zonvakantie