(advertentie)

Girassol Vakanties

Girassol logo

Girassol Vakanties is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat. Girassol Vakanties is bijzonder goed thuis in het prachtige Portugal. Maak kennis met de zonnige Algarve, het bloemeneiland Madeira, de Azoren, het binnenland van Portugal of de steden Lissabon en Porto.

Madeira PortugalGirassol Vakanties maakt deel uit van Style in Travel, waar bijvoorbeeld ook Fundadore deel van uitmaakt. Daar waar Fundadore gespecialiseerd is in Italië, wordt Girassol gezien als specialist op het gebied van Portugal. Girassol kent het land als geen ander en biedt je een totaalproduct. Jaarlijks reizen er duizenden klanten met volle tevredenheid naar deze bestemmingen. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan het reizen met Girassol: Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod in bestemmingen en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Daarnaast kun je natuurlijk ook je vlucht regelen via Girassol.

Portugal staat bekend om haar veelzijdigheid aan cultuur, historie en culinaire hoogstandjes. De Portugal kenner zal al snel denken aan het bloemeneiland Madeira, haar hoofdstad Funchal, Lissabon of Cabo Girão. En dit is nog maar een handjevol aan mogelijke bezienswaardigheden die het land te bieden heeft.

Boek je vakantie naar Portugal!
zonvakantie