(advertentie)

Fundadore Travels – Italië

Fundadore travels

Voor een bijzondere Italië-vakantie ga je naar dé Italië specialist Fundadore. Of u nu zoekt naar een romantisch hotel, agriturismo, vakantiehuis of wilt genieten van een autorondreis, Fundadore kent Italië als geen ander. Al meer dan 20 jaar staat Fundadore.nl garant voor de mooiste Italië vakanties.

Italië-specialist

Fundadore werd opgericht in 1989. Zoals het zelf schrijft op de website regelt Fundadore je vakantie tot in de puntjes. Verzekeringen, verblijf, vervoer en een aanspreekpunt tijdens je gehele verblijf. De locaties die worden aangeboden door Fundadore worden geregeld bezocht door de organisatie, zodat jouw reisbestemming altijd tiptop in orde is. Daarnaast ontvang je vooraf verzorgde reisdocumenten, met routebeschrijvingen, tips en informatie. Een vakantie in Italië is daarom uitstekend in handen bij Fundadore: dat wordt genieten!

Naar Italië? Boek met Fundadore!

Fly and drive

Italie Fly-DriveFundadore biedt vakanties in allerlei soorten en maten aan. Eén van de populairste reizen, en een reis waarbij je veel van het land gaat zien, zijn de zogenoemde fly-drive vakanties. Je vliegt naar Italië, waarna er een auto voor je klaar staat en je aan je reis in Italië kunt beginnen, bijvoorbeeld in Sardinië of Sicilië. Een kant-en-klare reis kun je met een aantal klikken al boeken, maar een aanpassing naar wens behoort ook tot de mogelijkheden!

Check hier de Fly-Drive mogelijkheden bij Fundadore

Naast de Fly-Drive zijn er nog veel meer mogelijkheden bij Fundadore: operareizen, treinrondreizen, groene (duurzame) reizen en reizen met als thema ‘wijn & culinair’.

zonvakantie