(advertentie)

FOX Vakanties (ANWB) – Verre reizen

Fox-Vakanties

Fox Vakanties is een volle dochter van de ANWB en internetspecialist in vakanties naar verre bestemmingen. Fox heeft een compleet aanbod met groepsrondreizen, individuele reizen, strandvakanties, single reizen en ‘special destinations’. Verlengen van reizen is mogelijk, evenals het aanvullen van je vakantie met aan paar dagen vrijwilligerswerk!

‘Reizen die verder gaan’ is het motto van FOX Vakanties. En verder gaan deze reizen ook echt, want een bestemming binnen Europa is er eigenlijk niet te vinden. Zuid-Afrika, Thailand, Vietnam, Bali of Cuba zijn zomaar wat landen waar je terecht kunt komen met deze reisorganisatie. FOX Vakanties is aangesloten bij de ANWB, wat erop duidt dat jouw vakantie bij hen in goede handen is. Daarbij krijg je als lid van de ANWB natuurlijk allerlei voordelen. Om je als klant te overtuigen hebben zij een aantal kenmerken: Je reis is altijd naar je hart, je reis is altijd comfortabel en je krijgt de beste prijs en uitstekende service. FOX heeft in 2017 de Vakantie Award gewonnen in de categorie  “Beste reisaanbieder Groepsreizen”.

Alle verre reizen van FOX op een rijtje!

FOX kenmerkt zich ook door de diverse soort reizen die het kan aanbieden: singlereizen, groepsrondreizen, individuele rondreizen, vakantie met kinderen en ga zo maar door. Op de website kun je ook ervaringen lezen van andere reizigers, zodat je een goed beeld krijgt wat een vakantie bij FOX inhoudt.

 

zonvakantie