(advertentie)

Flowtrack

flowtrack

FlowTrack is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als je maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken hebt, dan zit je bij FlowTrack goed!

Actieve vakanties

‘Destination Feelgood’ is één van de meest gebruikte uitdrukkingen van Flowtrack: je gaat naar een bestemming waar jij je goed voelt! De mensen achter Flowtrack hebben passie voor alles dat met watersport te maken heeft en hebben liefde voor de zee! Met Flowtrack kun je daarom allerlei zomer- en surfkampen beleven. In het kamp verblijf je in ruime tenten en worden er maaltijden voor je gemaakt. Flowtrack beschikt ook over gediplomeerde surfcoaches die je alle kneepjes van het vak gaan bijbrengen. Naast de watersport is er genoeg ruimte voor andere activiteiten, bijvoorbeeld sportieve strandspelen, uitstapjes naar steden, een movienight of nog een uitstapje maken in de late avonduren.

Een surfvakantie is niet het enige wat Flowtrack te bieden heeft. Flowtrack is namelijk ook gespecialiseerd in wintersportvakanties en mountainbikevakanties. Daarnaast is het ook goed om te weten dat je je vakantie in verschillende leeftijdscategorieën kunt boeken, bijvoorbeeld: 13+, 16+ en 18+. Hieronder zie je twee filmpjes van dezelfde bestemming, nl. San Vicente in Spanje, één van het surfkamp voor 13+ en één van het surfkamp voor 16+.