(advertentie)

Flex Travel

Flextravel-logo

Flex Travel biedt al ruim 25 jaar vakanties naar Portugal, Spanje en Griekenland. Flex Travel staat voor maatwerk. Kies zelf hoe je je vakantie wilt vormgeven. Of je nu gaat voor Fly Drive naar Portugal, eilandhoppen in Griekenland of een rondreis door Spanje. Bij Flex Travel kan het allemaal!

Vakanties op maat

Flex Travel gooit het over een heel andere boeg. Deze reisorganisatie maakt namelijk vakanties op maat! De organisatie besloot dat zij alleen nog maar vakanties willen die echt leuk zijn voor de reiziger. Kant-en-klare vakanties hebben vaak ook bestemmingen die niet voor iedereen interessant zijn. Flex Travel wil dit uitsluiten en gaat samen met jou op zoek naar jouw ideale reis. Omdat ze al ruim 25 jaar in dit vakgebied zijn kun je ervanuit gaan dat je vakantie goed geregeld wordt!

Reizen op maat? Check de website!

Soorten reizen

Flex Travel is erg divers in de vakantie die je kunt boeken. Er is een mogelijkheid om een Fly-Drive vakantie te boeken, maar je kunt ook stedenreizen boeken of een actieve (wandel)vakantie. De Azoren, Griekenland, Spanje en Portugal zijn populaire bestemmingen/landen. Check hier een videofragment van een reiziger die een wandelvakantie genoot in Portugal.