(advertentie)

Estivant Vakanties

estivant-logo

Estivant Vakanties is al 18 jaar dé specialist op het gebied van éénoudervakanties en singlevakanties!  Verrassende en ontspannende vakanties waar singles met én zonder kinderen veel plezier aan beleven.

Eénoudervakanties

Estivant is het Franse woord voor zomergast. Het team van Estivan staat erom bekend dat het goed georganiseerd is en dat komt tot uiting in de programma’s die er zijn voor kinderen, tieners en jongeren. De directeur van Estivant, Guido van Schagen, spreekt uit eigen ervaring bij het organiseren van deze vakanties:

“Als kind uit een eenoudergezin weet ik wat het betekent om zonder beide ouders op te groeien. Dat stimuleert mij om met ons team geweldige vakanties voor eenoudergezinnen te creëren.”

Estivant noemt een aantal voordelen als je bij hen een vakantie boekt. Twee daarvan zijn de hierboven genoemde teams van Estivant en de programma’s die worden aangeboden om actief met de kinderen bezig te zijn! Een aantal voorbeelden is het maken van een grote katapult of het bouwen van een vlot. Dit programma wordt ook wel het EstiFun programma genoemd en je zult begrijpen waarom!

Eenouderreis boeken?

Singlevakanties

Naar dat Estivant werd verkozen tot beste specialist bij de eenouderreizen is het ook verkozen tot beste specialist op het gebied van singlereizen. Je kunt kiezen uit verschillende leeftijdscategorieën, waardoor je altijd met leeftijdsgenoten op vakantie gaat. Daarnaast zijn de groepen nooit te groot, waardoor je verschillende mensen goed kunt leren kennen. De groepen zijn altijd in balans qua geslacht. Estivant zorgt voor een goede reisleiding, waardoor de vakantie top wordt! Check de website voor alle mogelijke bestemmingen. Hieronder vind je een videofragment van de singlereizen van Estivant.

Bekijk alle mogelijkheden van Estivant!