(advertentie)

Eliza was here

Eliza was here logo

Eliza was here is specialist in bijzondere en unieke vakanties rond het Middellandse Zeegebied. Kleinschalige accommodaties, geen hordes toeristen, maar onontdekte plekjes weg van het massatoerisme. Autohuur is altijd inbegrepen. Een bijzonder reisbureau voor de allermooiste vakanties.

Kleine, fijne accomodaties

Deze bijzondere reisorganisatie is in 2001 begonnen met het verzamelen van unieke, rustige plekjes als vakantiebestemming. Het gaat daarbij eigenlijk altijd om plekjes rondom de Middellandse Zee. Inmiddels zijn er al vele locaties gevonden, bijvoorbeeld in Griekenland (Kreta) of Spanje (Tenerife, La Palma, Ibiza). De uitgelichte locaties zijn altijd plekjes die zijn uitgezocht op basis van gastvrijheid, persoonlijke benadering en atmosfeer. De reisorganisatie zorgt ervoor dat elk jaar alle plekjes even worden ‘gecontroleerd’, zodat je als reiziger altijd zeker bent van een heerlijke vakantie. Daarnaast is Eliza was here ook betrokken bij het milieu, zo richtte de organisatie een actie op om bomen te planten in Portugal, waar in de zomer van 2017 een enorme bosbrand was.

Een rustige vakantie aan de Middellandse Zee?

Last-minute vakanties Eliza was here

Heb je spontaan zin in een zonnige vakantie? Boek dan een last-minute bij Eliza was here! Eindeloos genieten van zon, zee en strand, en dat voor een scherpe last-minute prijs.

Last-minute vakantie Eliza was here

Eliza’s blog

Eliza was here beheert ook een blog op haar website. Op deze blog worden ervaringen over vakantiebestemmingen gedeeld of worden er lokale gerechten beschreven, waardoor je al snel in de vakantiesferen terecht komt.  Kortom, met al deze leuke informatie voor handen ga je goed voorbereid op vakantie! Zo weet je bijvoorbeeld dat Eliza was here er altijd voor zorgt dat er een zwembad bij de accomodatie is of een strand dichtbij. Fijne vakantie!