(advertentie)

Eilandhoppen op maat

Eilandhoppen op maat

Eilandhoppen op Maat is een reisorganisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen door Griekenland en Spanje. De medewerkers hebben persoonlijk alle eilanden bezocht en kennen de accommodaties die ze aanbieden.

Een vakantie op maat

Wil je graag van het ene kleine wereldje naar het andere varen? Dan is een reis met Eilandhoppen op Maat wat voor jou! De medewerkers van deze reisorganisatie zijn ervaringsdeskundigen tot en met. Eilandhoppen op Maat brengt je voornamelijk naar kleinschalige accomodaties, zodat je daarmee goed de sfeer van het gebied kunt proeven. De organisatie biedt kant-en-klare reizen aan, waarbij alle voorzieningen voor je geregeld worden:  vlucht, transfer, evt. autohuur & accommodaties. Echter is het ook mogelijk om je reis zelf te regelen, in overleg met de organisatie.

Eilandhoppen in Griekenland of Spanje?

Ervaringen

Op de website staan tal van reisverslagen, ingestuurd door mensen die hun vakantie boekten bij Eilandhoppen op Maat. Wil je in de vakantiestemming komen en weten hoe andere reizigers het er vanaf brachten? Neem dan even een kijkje op de site! Er zijn reisverslagen van onder andere de Cycladen.