(advertentie)

Echt Ierland

echt-ierland-logo

Echt Ierland is er voor jouw bijzondere Ierland reis. Met verblijf in persoonlijk geselecteerde kleine accommodaties, die zorgen voor een warm welkom en een fijn gevoel, maakt Echt Ierland jouw vakantie onvergetelijk. Alle accommodaties zijn ‘family owned’ en ‘off the beaten track’. En dus helemaal Echt Ierland.

De Ierse cultuur ontdekken

Sinds 2010 biedt Echt Ierland unieke reizen naar het pitoreske Ierland aan. Reizen naar de onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je de ‘locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse muziek. Daarnaast zul je ook altijd overnachten in kleinschalige onderkomens, die de traditionele Ierse gastvrijheid in de praktijk brengen. Bij Echt Ierland is het mogelijk om een kant-en-klare reis te boeken, maar je kunt ook je eigen route op maat laten samenstellen. Bij elk reisplan krijg je een routebeschrijving waarin verschillende tips van de organisatie of lokale bevolking in vermeld staan. Zo kun je het Ierse leven helemaal in je op nemen!

Boek nu je reis naar Ierland!

Voor ieder wat wils

Echt Ierland heeft een grote diversiteit aan vakanties. Het is mogelijk om een wandelvakantie te boeken, maar je kunt ook een zogeheten Fly-Drive boeken, in allerlei soorten en maten. Genieten van sfeervolle steden en uitgestrekte natuurgebieden: in Ierland kan het allemaal.