(advertentie)

Droomparken

Logo

Op vakantie in eigen land met Droomparken. Droomparken heeft 14 vakantieparken, verspreid over heel Nederland. Ga je naar de Veluwe, de kust, Limburg of Noord-Holland? Veel van de parken zijn gloednieuw, zodat je in luxe accommodaties kunt verblijven. Er is veel variatie in de accommodaties, en je kunt er ook kamperen.

Op vakantie in eigen land

Dat Nederland ontzettend veel mooie plekken heeft weten ze bij Droomparken maar al te goed. Daarom zijn er verschillende locaties, in verschillende streken.

Veluwe: Bad Hoophuizen in Hulshorst, Bad Hulckesteijn in Nijkerk, Beekbergen in Beekbergen, Bospark Garderen in Garderen, De Zanding in De Zanding en Hooge Veluwe in Arnhem.

Noord-Holland: Buitenhuizen in Velsen-Zuid, Molengroet in Noord-Scharwoude en Spaarnwoude in natuurgebied Spaarnwoude.

Zeeland: Bad MeerSee in Nieuwvliet en Schoneveld in Breskens.

Limburg: Maasduinen in Belfeld.

IJsselvallei: Marina Strandbad in Olburgen.

Bekijk de verschillende Droomparken hier

Recreatiewoningen en meer

Bij Droomparken zijn er verschillende types accommodaties. Je kan kiezen uit een chalet, cube (vierkant huis), tiny house of een studio. Ook kampeerders zijn welkom en hebben de keuze uit een basic- of luxe plek.

Faciliteiten

De faciliteiten op zo’n droompark bestaan vaak uit een wellness, strand/meer, zwembad, restaurant, snackbar, speeltuinen, parkshop, animatie, sportveld en meer. Daarnaast is de omgeving vaak bijzonder, waar ook van alles gebeurt. Je hoeft je hier dus niet te vervelen!

zonvakantie