(advertentie)

Djoser groepsreizen

Djoser Groepsreizen

Djoser is er voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Reisaanbieder Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) met veel individuele vrijheid.

Uniek reisconcept

Ruim dertig jaar geleden begon reisorganisatie Djoser met het organiseren van een reis naar Egypte. Hoewel Egypte nog steeds dé specialiteit is bestrijkt Djoser met haar reizen nu alle continenten: van Japan en Vietnam tot Cuba en Costa Rica. Djoser is in haar concept uniek: vantevoren boek je een reis met een groep en liggen de overnachtingen vast. Maar, tussendoor krijg je alle gelegenheid om er als individu op uit te trekken. Je bent dus nooit verplicht met de groep mee te gaan; trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima. Dat de overnachtingen vastliggen heeft natuurlijk ook andere voordelen: Djoser regelt sfeervolle overnachtingen, waarbij je indruk krijgt van de typische lokale sferen.

Rondreis boeken met Djoser?

Maatschappelijk actief

Djoser is ook op maatschappelijk vlak erg actief. Zo staat het erom bekend dat het zich inzet voor duurzaam reizen, zodat ook een volgende generatie kan genieten van de aantrekkelijke reisbestemmingen. Daarnaast heeft Djoser ook een samenwerkingsverband met UNICEF, zodat je als reiziger een klein bedrag kunt doneren bij het boeken van een reis. Op die manier steun je samen hulpprogramma’s voor kinderen op de reisbestemmingen.