(advertentie)

De Jong Intra Vakanties

De jong intra vakanties

De Jong Intra Vakanties is een volledig onafhankelijke Nederlandse touroperator. Deze reisorganisatie verkoopt vakanties met de volgende thema’s als speerpunt: stedentrips, busexcursies, auto/vliegvakanties, wintersport, strandvakanties naar verre bestemmingen en fietsvakanties voor 50 plussers.

Soorten vakanties

De Jong Intra biedt al sinds 1972 vakanties in alle soorten en maten aan. De Jong Itnra is misschien nog meer bekend als busspecialist; de bus maakt dan ook nog een belangrijk onderdeel uit van de vele aangeboden vakanties. Maar De Jong Intra heeft zich verbreed in haar vakantiemogelijkheden: bus, vliegtuig of een cruise, het kan allemaal.  In de afgelopen jaren werd de reisorganisatie geregeld verkozen tot beste all-round reisorganisatie. Een veilige keus om je vakantie bij te boeken!

Een wintersportvakantie is bij De Jong Intra een veel geboekte vakantie. Zo kun je terecht komen in Sauerland (Willingen, Winterberg) of Oostenrijk (Gerlos, Seefeld).

Check hier alle wintersport mogelijkheden

Last-minute vakantie met De Jong Intra

Wil je last-minute nog even naar de zon of genieten van een actieve vakantie? Bekijk dan zeker het last-minute aanbod van De Jong Intra. Van een last-minute met de bus of met het vliegtuig: er is voor ieder wat wils. Bij een last-minute vanakantie met De Jong Intra profiteer je van scherpte prijzen met behoud van de kwaliteit.

Bekijk hier alle last-minutes van De Jong Intra

Mocht je meer geïnteresseerd zijn in cultuur en bezienswaardigheden van de wereld kun je ook terecht voor prachtige stedentrips. Londen, Parijs en New York zijn gewilde bestemmingen.

Een stedentrip via De Jong Intra!