(advertentie)

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra logo

De Jong Intra Vakanties is een volledig onafhankelijke Nederlandse touroperator. Deze reisorganisatie verkoopt vakanties met de volgende thema’s als speerpunt: Stedentrips, busexcursies, auto/vliegvakanties, wintersport, strandvakanties naar verre bestemmingen en fietsvakanties voor 50 plussers.

De Jong Intra biedt al sinds 1972 vakanties in alle soorten en maten aan. Het is misschien nog meer bekend als busspecialist en de bus maakt dan ook nog een belangrijk onderdeel uit van de vele aangeboden vakanties. Maar De Jong Intra heeft zich verbreed in haar vakantiemogelijkheden: bus, vliegtuig of een cruise, het kan allemaal.  In de afgelopen jaren werd het geregeld verkozen tot beste all-round reisorganisatie en kon het in 2016 meer dan 200.000 klanten verwelkomen. Een veilige keus om je vakantie bij te boeken.

Een wintersportvakantie is bij De Jong Intra een veel geboekte vakantie. Zo kun je terecht komen in Sauerland(Willingen, Winterberg) of Oostenrijk (Gerlos, Seefeld).

Check hier alle wintersport mogelijkheden

Mocht je meer geïnteresseerd zijn in cultuur en bezienswaardigheden van de wereld kun je ook terecht voor prachtige stedentrips. Londen, Parijs en New York zijn gewilde bestemmingen.

Een stedentrip via De Jong Intra!

zonvakantie