(advertentie)

D – Reizen

D-Reizen

D-reizen bestaat sinds 1966 en behoort tot de meest bekende en meest betrouwbare reisorganisaties van Nederland. Met ruim 230 reisbureaus, 1100 Reisassistenten en een assortiment van meer dan 200 touroperators en andere reisbedrijven is D-reizen bovendien de grootste, onafhankelijke reisorganisatie van Nederland.

D-Reizen werd in 1965 opgericht, ruim 50 jaar geleden. Inmiddels zijn zij de grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met 230 reisbureaus en ruim 1.000.000 klanten. En D-Reizen is bereikbaar waar en wanneer jij, de klant van vandaag, hen wilt bereiken. Zo probeert D-Reizen zich te onderscheiden van andere reisorganisaties. D-Reizen is 365 dagen in het jaar tot 23:00 uur te bereiken. Op de website van D-Reizen vergelijk je gemakkelijk alle reizen van de bekende touroperators en kun je snel de goedkoopste reizen vinden.

Vergelijk nu alle reisaanbiedingen!

Het is ook leuk om te weten dat D-Reizen naast haar reizen nog een aantal extra’tjes brengt gedurende het jaar. Zo zijn er geregeld informatieavonden die je gratis kunt bezoeken, zodat je echt weet wat je boekt en waar je aan toe bent. Daarnaast wordt er elk zomerseizoen de D-jacht geopend op de koffer, waarmee je een waardecheque kunt winnen voor een reis. Check de website voor meer informatie!

Check de website van D-Reizen!

zonvakantie