(advertentie)

Corendon

corendon_vakanties

Vliegvakantiespecialist Corendon biedt goedkope vakanties naar ruim 30 vakantiebestemmingen. Corendon is de nummer één in vliegvakanties naar Turkije, Macedonië, Bulgarije, Marokko en in de top 3 van reizen naar Egypte, Griekenland, Gambia en Portugal.

Corendon Airlines

Corendon begon in het jaar 2000 als Turkije-specialist, maar heeft zich in de afgelopen 18 jaar erg ontwikkeld en is nu één van de trendsetters van de reiswereld in Nederland en België. Met de ludieke reclames over reisleiders Cor en Don heeft het weer opnieuw een groter marktaandeel veroverd. Corendon heeft sinds enkele jaren namen ook haar eigen luchtvaartmaatschappij. Zij vervoert jaarlijks zo’n 2,5 miljoen reizigers. In 2015 won Corendon maar liefst 5 awards van Zoover.

Corendon Hotels & Resorts

Tegenwoordig heeft Corendon ook haar eigen hotels. Op dit moment zijn er zo’n tien hotels in haar bezit. Dat zij een specialist blijven met betrekking tot Turkije blijkt wel uit het feit dat er maar liefst vijf van deze hotels in Turkije gevestigd zijn. Curacao, Spanje (Ibiza, Andalusië) en Nederland (Amsterdam) zijn de andere landen waar deze hotels te vinden zijn. Daarnaast worden her en der nieuwe hotels gebouwd.

Boek hier je all-inclusive reis met Corendon!

Last-minute vakantie met Corendon

Geniet van de mooiste bestemmeingen tijdens een last-minute vakantie met Corendon! Boek jouw last-minute voor een scherpe prijs en vertrek al binnen een paar dagen.

Last-minute vakantie met Corendon!