(advertentie)

Chalet.nl

logo_chalet.nl

Chalet.nl heeft een ruim aanbod aan chalets en appartementen voor 2 – 50 personen in Europese wintersportgebieden. Op wintersportvakantie naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië of Zwitserland? Boek hier een chalet of appartement!

Persoonlijke wensen

Chalet.nl is niet zomaar een organisatie die zich richt op de wintersport. Ze werden al meermaals beloond met de Zoover Award voor beste wintersportaanbieder. Chalet.nl zorgt ervoor dat het geregeld alle accomodaties bezoekt, zodat de informatie, die je verschaft wordt, up-to-date is en je zo goed mogelijk voorbereid op vakantie kunt gaan. Daarnaast staat de organisatie erom bekend dat ze zo goed mogelijk je wensen proberen te vervullen. Je kunt je voorkeuren bij hen aangeven en zij zoeken meerdere geschikte accommodaties voor je uit, waarna jij de knoop kunt gaan doorhakken!

Bekijk hier de accomodaties van Chalet.nl

Meer dan alleen accomodaties

Chalet.nl biedt de mogelijkheid om groepschalets te huren, maar ook voor de gezinnen of kleine groepen is er genoeg keuze:  een vrijstaand chalet of een luxe appartement. Je kunt je vakantie desgewenst aanvullen met bijvoorbeeld catering, skimateriaal en skilessen. Zo hoef je dit ter plekke niet meer te regelen en ga je goed voorbereid op reis!