(advertentie)

By June

Hou je net als wij van reizen? Maar dan wel op je eigen manier? Zoek je op vakantie juist rust. En ruimte. Je eigen ritme. Omdat het alledaagse leven al hectisch genoeg is? Zoek dan niet verder. Om te voorkomen dat je avondenlang het internet afspeurt om die ene perfecte plek te vinden, hebben wij al een selectie voor je gemaakt. Met de leukste accommodaties, weg van de drukte.

Kleinschalig en mooi

Bij ons verblijf je in kleinschalige accommodaties. Lekker persoonlijk en niet massaal. Of je nu een luxe villa met privézwembad wilt, een intiem boetiekhotel of een knus appartement. Aan het strand, bij een gezellig haventje of juist in het ongerepte binnenland. Wij hebben de mooiste plekjes al voor je uitgezocht. Daarbij gaat het altijd om unieke locaties en lokale adresjes. Dit betekent dat sommige boekingen bij ons ‘op aanvraag’ zijn: wij nemen eerst contact op met de eigenaar om te kijken of je verblijf nog beschikbaar is. Mocht dat niet zo zijn, komen wij uiteraard met een alternatief.

Altijd inclusief huurauto

Om er zeker van te zijn dat je je vakantie kunt vieren zoals jij dat wilt, boek je bij ons altijd inclusief een huurauto. Zo kun je gaan en staan waar jij wilt. Naar dat afgelegen strand. Dat ene restaurantje bezoeken. Of boodschappen doen op de lokale markt, zodat je lekker bij je eigen huisje kunt chillen. Tijdens je boeking kun je aangeven welke type huurauto je voorkeur heeft. Dan zorgen wij dat deze voor je klaar staat op het vliegveld.

Bij ons boek je jouw vakantie altijd inclusief vlucht, verblijf en een huurauto. Wel zo gemakkelijk, toch?

 

Check de website van By June!