(advertentie)

BoekUwBuitenhuis.nl

Logo

Ben je op zoek naar mooie lodges of tiny houses in een natuurlijke omgeving? Op BoekUwBuitenhuis.nl vind je prachtige huisjes, luxe groepsaccommodaties en ruime kampeerplaatsen. De drie parken van BoekUwBuitenhuis.nl staan in Twente en de Achterhoek en hebben 1 belangrijk kenmerk: de prachtige omgeving.

Drie verschillende parken

Op BoekUwBuitenhuis.nl kun je de volgende accommodatietypen huren:

  • Luxe vrijstaande lodges
  • Luxe groepsaccommodaties
  • Ruime kampeerplaatsen

Deze accommodaties staan op de volgende parken:

  • Vakantiepark De Lochemse Berg in de Achterhoek (alleen lodges)
  • Vakantiepark Hessenheem in Markelo (alleen lodges)
  • Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt in Twente (kampeerplaatsen en groepsaccommodaties)
Bekijk de parken van BoekUwBuitenhuis.nl

Over BoekUwBuitenhuis.nl

BoekUwBuitenhuis.nl gaat voor een topservice. Daarom garanderen zij een brandschone woning en een complete inboedel. In de omgeving van het park kun je prachtig fietsen, want de mooie natuur is altijd dichtbij in alle parken. De faciliteiten verschillen per park, zodat je het park kunt kiezen met de juiste faciliteiten. En heb je een extra wens? Laat dat dan aan BoekUwBuitenhuis.nl weten, zij maken het je graag naar wens.

Last-minute vakantiehuisje in Nederland

Wil je last-minute een weekend of weekje weg in eigen land? Er even heerlijk tussenuit in een luxe vakantiehuis in de natuur? Op de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl boek je gemakkelijk een last-minute in Twente of de Achterhoek en maak je kennis met de prachtige omgeving!

Last-minute vakantiehuisje in Nederland