(advertentie)

Beachmasters Jongerenreizen

Beachmasters Jongerenreizen

Populaire reisorganisaties met een uitgebreid aanbod van goedkope zonvakanties voor jongeren. Alle bekende zonbestemmingen. Je kunt alleen boeken of tegelijk met een groep vrienden, je hele klas of voetbalteam; alles is mogelijk! Ook voor busreizen en last-minutes.

Beachmasters is één van de populairste reisorganisatie wat betreft jongerenreizen. In de afgelopen jaren werden er al meer dan een kwart miljoen geboekt. Zoals gezegd focussen het bedrijf zich op jongerenreizen, examenreizen en busreizen. Populaire bestemming zijn de  Costa Brava, Chersonissos,  Malta,  Mallorca, Zakynthos, Kroatië, Kos, Albufeira  Sunny Beach en Salou… Maar er zijn nog veel meer mogelijke bestemmingen!

Nieuwsgierig naar het aanbod van Beachmasters?

Beachmasters staat er daarnaast ook om bekend dat het voor jongeren goed betaalde reizen aan kan bieden en dat er altijd uitstekende reisleiders zijn. De reisleiders zijn zelf ook vlotte, jonge gasten waarbij je altijd terecht kunt. Zij organiseren vaak verschillende leuke activiteiten, zoals onder andere een kroegentocht op de eerste avond. Ben je meteen een beetje bekend met de leukste uitgaansgelegenheden en leer je ook snel nieuwe mensen kennen. Hierdoor kan de reis eigenlijk al niet meer stuk! Check hieronder het videofragment, wat een goed beeld geeft van een vakantie bij Beachmasters.

zonvakantie