(advertentie)

Baobab reizen

baobab-logo

Baobab reizen biedt groepsreizen, familiereizen en festivalreizen naar bestemmingen over de hele wereld. Het zijn allemaal duurzame reizen, vandaar de slogan: Fair weg met Baobab.

Reizen op een duurzame manier

Een reis met Baobab zorgt ervoor dat je op je eigen manier een bijdrage kunt leveren aan het behoud van de natuur. Tijdens je reis draag je actief bij aan het behoud van natuur en je verbindt je met mensen uit alle continenten. Op de website vind je dit terug bij elke reis. Kleinschalige accommodaties, een verblijf bij de mensen thuis of een projectbezoek: zo levert jouw reis een positieve bijdrage aan de wereld en heeft iedereen er plezier van.

Ga naar de website voor meer informatie

Groepsreizen met individuele vrijheid

Een reis met Baobab is altijd in kleine groepen. Zo kun je met zo’n groepsreis profiteren van de georganiseerde structuur, maar belemmert het je tegelijkertijd zeker niet in je individuele vrijheid! Daarnaast is je reis efficiënter, goedkoper en veiliger dan wanneer je zelf alles uitzoekt en regelt. Onderweg krijg je alle vrijheid om zelf dingen te ontdekken. Zo kun je tussendoor allerlei uitstapjes maken naar de bezienswaardigheden die jij graag wilt bezichtigen.

Thematische reizen

Baobab biedt allerlei verschillende soorten reizen aan, zoals festivalreizen, waarbij je allerlei culturele festivals bezoekt. Er zijn ook mogelijkheden voor de zogenoemde ‘pop-up reizen’: reizen die tijdelijk beschikbaar zijn voor een scherpe prijs! Daarnaast zijn er ook reizen die het avontuurlijke combineren met relaxen: Chill & Adventure reizen. Kortom, voor een ieder is er genoeg keus.

Interesse in een vakantie met Baobab?

 

 

zonvakantie