(advertentie)

AsiaDirect

Logo

AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie, gevestigd in Zuidoost-Azië. Het team van AsiaDirect woont al jaren in Azië, en kent daardoor de mooiste plekjes! Zij verzorgen al jarenlang vakanties in Azië voor Nederlandse & Belgische toeristen.

Over AsiaDirect

AsiaDirect is opgestart door Nederlanders, die al jaren in Thailand wonen. Het team heeft zich verder uitgebreid met reisspecialisten in Zuid-Oost Azië. Doordat zij er al zijn, weten zij de mooiste plekjes voor u te selecteren. Je kan een rondreis op maat laten maken, of een strandvakantie of excursie kiezen. De website is uitgebreid, en je kunt verschillende opties kiezen.

Bestemmingen

AsiaDirect biedt rondreizen, strandvakanties, familiereizen, bouwstenen om zelf je reis samen te stellen, excursies en hotels aan. De hotels zijn bijzonder, overnacht in een boomhut of een luxe villa.

Deze reizen kun je boeken in verschillende landen in Azië. Je kunt kiezen voor Thailand, een land waar ze erg bekend mee zijn en verschillende specialisten voor hebben. Ook kan je kiezen voor Vietnam, een uniek land met supermooie highlights. Daarnaast kan je naar Sri Lanka, Cambodja, Indonesië, Myanmar en Maleisië.

Ontdek hier alle mogelijkheden van AsiaDirect!

Ervaringen/Reviews

Op reisgraag.nl staan verschillende reviews over AsiaDirect, en ze scoren hier hoog. AsiaDirect regelt het goed, en heeft leuk en persoonlijk contact met de gasten. De reisleiders spreken niet altijd vloeiend Engels, wat soms als lastig wordt ervaren.

zonvakantie