(advertentie)

AlpenReizen

Alpenreizen logo

AlpenReizen is een online reisorganisatie die je een zorgeloze en onvergetelijke tijd in de bergen laat beleven. Leidend voor AlpenReizen is jouw idee over wat je wilt gaan doen. Van een ontspannen vakantie met ‘even helemaal niets’ of een wandel- of fietsvakantie tot een ultra actieve vakantie: alles kan!

Alpen ontspannenAlpenReizen, de naam zegt het al: specialist in verschillende soorten reizen met als bestemming de Alpen. Of je nu op zoekt bent naar een actieve, uitdagende vakantie of een ontspannen vakantie in de bergen… AlpenReizen regelt graag jouw vakantie!

Actieve vakantie

AlpenReizen heeft een breed scala aan vakanties. Zo kun je allerlei activiteiten in je vakantie opnemen: wielrennen, golfen, paardrijden, wandelen, paragliden of raften. Een vakantie waarin paardrijden wordt opgenomen betekent dat je een hotel boekt met een manage ernaast, terwijl een wandelvakantie kan betekenen dat je een uitgestippelde route gaat bewandelen met hotels/pensions die daarin geboekt zijn!

Ontspannen vakantie

Een vakantie met AlpenReizen hoeft zeker niet altijd inspannend te zijn. Zo is er ook de mogelijkheid om een vakantie met wellness te boeken. Hierdoor kun je heerlijk genieten van een spa en een prachtig hotel. Ook biedt de reisorganisatie retraites aan, want in de bergen kun je echt tot rust komen!

Bekijk hier het aanbod van AlpenReizen