(advertentie)

Alltours

alltourslogo

Alltours is een van de grootste reisorganisatoren in Duitsland en Europa. Al sinds 40 jaar zorgt Alltours voor onvergetelijke vakantiebelevenissen. Naast de vakantie zelf kun je ook vluchten en hotels boeken, dus voor een complete vakantie neem je een kijkje op de website van Alltours!

Alltours vervoert elk jaar ruim 1,9 miljoen reizigers. Meer dan de helft van deze reizigers boeken een verblijft dat exclusief bij Alltours te boeken is. Zo houdt de organisatie controle over de onderkomens en ben je verzekerd van een heerlijk verblijf. Deze bestaan niet alleen uit vakantiecomplexen van de eigen allsun hotelketen, alltoura hotels, holiday en sunline maar ook speciaal geselecteerde accommodaties die voldoen aan onze strenge normen. In onze exclusieve accommodaties mag u bijzondere prestaties en onovertroffen kwaliteit verwachten tegen een wel heel voordelige prijs.

Een eerste klas service is trouwens inbegrepen in de prijs, zoals bijvoorbeeld een gratis treinticket (vanaf de Duitse grens) naar de luchthaven in Duitsland, de transfer naar je accommodatie en de service van de reisleiding ter plaatse, die met tips en adviezen voor je klaar staan.

Bekijk hier het aanbod van alltours

Benieuwd naar de populairste bestemming van alltours? Gran Canaria, Tenerife en Mallorca worden vaak genoemd als reisbestemming! Reizen die zeker weten goed zullen zijn georganiseerd.